Introspectiv Energi Healer - Holistiskt och Andligt förhållningssätt

Om Ana

Min resa och syfte!

 

Jag är en kvinna född i Angola, Västafrika, uppvuxen i Portugal och bosatt i Sverige sedan 1980.

Sedan barndom har jag alltid haft en stark intuition och varit väldigt känslig för energier och andevärlden. Fördomar och religiösa begrepp skapade rädslor som förhindrade mig att öppna upp och utveckla dessa infödda förmågor, som vi alla äger, fästen jag visste och trodde på dess existens. Idag är jag glad för det steget jag tog som förändrade mig till att bli en mycket gladare och självsäker individ. Mitt syn på livet, människan, andlighet och healing förändrades för alltid.


Jag började med Biyun Qigong 1995, när jag blev kroniskt sjuk i en reumatisk sjukdom och senare lärde mig Qigong-Extas.

Sedan fortsatte jag min utveckling inom mediumskap och personlig utveckling hos Camilla Nilsson (2014 - 2016) samt utövade daglig meditation. Det var då jag började arbeta med mina Chakran. Jag kunde äntligen sluta med tunga smärtstillande mediciner, varje dag, på grund av all smärta i kroppen och alla hemska migränen försvann när jag dagligen arbetade med mitt tredje ögat Chakrat.

 

Jag har dansat till afrikanska och andra rytmer hela mitt liv. Dansen har alltid varit min bästa vän, den som alltid fanns där när jag behövde tröst i kristider. Jag dansade i sorg, ensamhet, besvikelse och när jag hade problem i mitt liv. Men jag dansade såklart också av glädje! När jag senare deltog i kursen "Befriande Dans", insåg jag att det var precis vad jag höll på med i hela mitt liv.

Eftersom jag har ett stort intresse för dans, var det naturligt att söka mer kunskap om effekterna av det i våra liv. Det är då jag certifierar mig som meditations och dansledare från Vadstena folkhögskola "Livets Danser" - "Heliga Cirkeldanser" med Marie-Louise von Malmborg 2016. Senare utvecklade jag min 7 Systers Chakra-dans som ett sätt att balansera, frigöra och aktivera energi i kropp, sinne och själ.

 

Under mina dansklasser märkte jag hur deltagarna sökte mig efter sessionerna för att få råd om sina personliga problem. Det var då jag kände att jag behövde lära mig fler färdigheter så att jag kunde vara en bättre rådgivare åt andra och göra ännu mer för att hjälpa.

Jag gick utbildning Energimedicinsk Healingterapi - EMHT med Hasse Nyander och blev certifierad 2019.
Under min utbildning i Energi Healing - EMHT, när vi lärde oss om Självhypnos och Suggestionterapi, insåg jag att jag gjort självhypnos helt själv, intuitivt, för att kunna kommunicera och be min käraste avlidna mamma om förlåtelse. En tid senare hade jag en  Auraläsning om mina  tidigare liv som bekräftade att det inte fanns några obearbetade energier mellan oss, bara kärlek och ljus.

 

Lusten att lära mig mer och djupare teknik väcktes då, och till sist deltog jag i certifierings utbildningen Introspektiv Hypnos med Antonio Sangio (USA) som lärare och blev certifierad i januari 2021.

I oktober 2022 deltog jag i en 5 dagars workshop med Dr Jose Luis Cabouli, i Spanien, för att kunna fördjupa mina inlärda kunskaper med Antonio Sangio om Tidigare liv terapi , som själv hade lärt sig tekniken med just Dr Jose Luis Cabouli, som är mästare i dessa tekniker. Den intensiva workshopen gav mig ännu större färdigheter att vara en bättre terapeut och hjälpa mina klienter ännu djupare.


Änglar har alltid varit en viktig komponent i mitt trossystem, därför ville jag lära mig att arbeta med dem på ett djupare sätt. Jag blev certifierad som Ängla Guide i februari 2023 med Kyle Grey. Som allt annat jag gör för att hjälpa andra hitta inre svar och balans för sig själva, att arbeta med Änglar är ett pågående process som kommer att utvecklas kontinuerligt.

 

Att vidareutbilda mig har vidgat och fördjupat min syn på allt. Det har resulterat i ett förändrat och förbättrat sätt att vara med mig själv, andra och de Universella energierna. Allt förändras kontinuerligt, inklusive mig själv, så justeringarna i det jag gör kommer därför att ske kontinuerligt. Sanningen är att arbetet med människor, förutom att det ger mig störst glädje, hjälper det mig att växa och lär mig alltid något nytt som jag kan använda för att hjälpa mig själv eller någon annan att läka och växa!

 

Mitt syfte är att kunna ge andra möjligheten att känna sig hel, harmonisk och glada med sig själva och livet, att ha känslan och vetskapen om att vi tillhör en helhet som är i balans och fylld av medkänsla, överflöd och kärlek. Detta lärde jag mig under livet, med lärare, terapeuter, under utbildningar och med mina klienter.

Jag brinner för det jag gör och gläds över att få vara en del av andras läkning och kunna hjälpa andra till ett friskare liv. Nu är tiden kommen för mig att ge vidare till de som söker en hållbar hälsa och välbefinnande i själen, kroppen och sinnet, allt jag lärt mig.

 

Mitt arbetssätt innehåller olika varierande teknik som hjälper mina klienter att lösa upp de energi knuttar som begränsar deras välmående, glädje, harmoni och utveckling som alla har rätt till i livet. Idag arbetar jag inom Introspektiv Energi Healing, Änglavägledning och Intuitiv Rådgivning, Meditation, Coaching för Personlig och Andlig Utveckling, Samtalsterapi och Chakrabalansering. Jag är så tacksam över att ha lärt mig dessa tekniker och färdighetereftersom de är fantastiska och effektiva verktyg, som hjälper människor med alla typer av helande behov, oavsett om de är fysiska, känslomässiga eller själsliga.


Välkomen!